7 نکته برای شروع طراحی سایت با وردپرس
میخوای سایت وردپرسی طراحی کنی؟
قبلش به چند نکته توجه کن تا همین اول کار جلوی خیلی از مشکلاتی که ممکنه بعدا برات پیش بیاد رو بگیری.
اینم بگم که هر پرسشی داشتی و هرجا کمک خواستی از من بپرس، قول میدم خیلی زود بهت پاسخ بدم 🙂
پس این شما و اینم 7 نکته برای شروع طراحی سایت با وردپرس.
-
انتخاب بهترین و مناسبترین قالب:
اولین گام برای طراحی سایتت انتخاب یه قالب خوبه، این قالب خوب کمک میکنه تا طراحیهات سادهتر پیش برن و خیلی از مشکلاتو به حداقل میرسونه.
ولی چه جوری میشه تشخیص داد یه قالب خوبه و برای کارت مناسبه یانه؟
وقتی میخوای قالبتو بخری به این لیست دقت کن و خوب بررسی کن که قالبت چند مورد از این لیست رو پشتیبانی میکنه و بعد برای خریدنش اقدام کن.
-
- واکنشگرا (ریسپانسیو) بودن: یعنی این که بشه تمام آیتم های سایتت رو تو هر دستگاهی (مثل موبایل، تبلت و…) همونجوری ببینی که پشت کامپیوترت میبینی.
- تاریخ آخرین آپدیت: اگر به تازگی آپدیت شده پس یعنی به روزه و به راحتی میتونی ازش استفاده کنی، اما اگر خیلی پیشتر آپدیت داده، پیشنهاد میکنم نخریش!
- سرعت لود بالا: کمک میکنه که در کوتاهترین زمان ممکن در دسترس مشتریات قرار بگیری و گوگل هم سایتهایی که سرعت لود بالایی دارن رو بیشتر دوست داره.
- سازگاری با افزونه های مختلف: هرچی سازگارتر باشه بهتره، مثلا اگر سایت فروشگاهی میخوای راه بندازی دقت کن حتما با پلاگین ووکامرس سازگاری داشته باشه یا این که اگر قراره چند زبانه باشه سایتت، پلاگینهای چند زبانه رو پشتیبانی کنه و …
- کدنویسی استاندارد: اگر کدنویسی قالبت خوب باشه میشه دوست صمیمی گوگل و موتور جستجوی گوگل خیلی راحت تو جستجوها نمایشش میده.
- صفحه ساز: اگر از صفحه سازها پشتیبانی کنه یا این که اصلا خودش یه صفحه ساز هم داشته باشه، خیلی تو کم کردن زمان طراحیت بهت کمک میکنه و طراحی رو برات شیرین و ساده میکنه.
-
انتخاب فونت مناسب:
فونت خوب باعث میشه که مخاطب به خوندن ادامه بده و تو سایتت بمونه پس تا میتونی تلاش کن که از فونت های خوب برای طراحی سایتت استفاده کنی.
-
انتخاب رنگ:
درست مثل من، هر طراح وبسایتی دوست داره که وبلاگ یا سایت شخصیشو یکدست و زیبا طراحی کنه بنابراین انتخاب این رنگ بسیار مهمه. وب سایت های زیادی وجود دارن که تو انتخاب رنگ کمک می کنن یکی از اونها متریال دیزایتن هست. توضیح کاملش و میتونی اینجا بخونی.
اینو تو ذهنت نگهدار که انتخاب رنگ مناسب نه تنها به زیبایی سایتت کمک میکنه بلکه توی سئو، دیجیتال مارکتینگ، هاستینگ و بازاریابی آنلاین هم تاثیرگذاره.
-
بهینه سازی سرعت سایت:
بزار رک و راست یه چیزی رو بگم: اگه به سرعت سایتت اهمیتی ندی، بازدید کنندهها هم به شما اهمیت نمی دن!
طبق گفته های گوگل، میانگین زمان بارگذاری صفحه ها تو موبایلها نزدیک به 22 ثانیه است، اما دیده شده که 53٪ از افراد اگر این زمان بیشتر از سه ثانیه طول بکشه، صفحه تلفن همراهشونو میبندن یا این که سایت شمارو ترک میکنن.
حتی اگه تا امروز به سرعت سایت فکر نکرده بودی، زمانش رسیده که تجزیه و تحلیلش کنی. برای این کار چندین روش، افزونه و ترفند وجود داره که به سرعت سایت شما کمک میکنن. پس اگر واقعاً می خوای سایتت سریعتر لود بشه، همونطور که بالاتر گفتم اول یه قالبی بخر که این ویژگی رو داره و بعدشم از وقتت برای یادگیری آموزشهای تو این زمینه سرمایه گذاری کن.
-
استفاده از یک لوگو:
لوگو سنگ بنای هویت تجاریه. مخاطب با دیدن لوگو به ارزشها و ایدههای پشت نام تجاریت پی میبره. اگر میخوای یه لوگوی حسابی کارمد و شیک داشته باشی، خبرم کن تا در اولین فرصت و با بهترین قیمت و کیفیت طراحیش کنم و به دستت برسونم. اما اگه می خوای هزینهای بابتش پرداخت نکنی، میتونی دنبال یک سازنده رایگان لوگو مثل سایت Renderforest باشی.
یه لوگوی خوب باید این ویژگیهارو داشته باشه: خوانایی، منحصر به فرد بودن، پایداری، سادگی و مقیاس پذیری که این ویژگی هارو هم مفصل تو مقاله 5 اصل در طراحی لوگوی حرفه ای توضیح دادم برات.
-
انتخاب هاست و هاستینگ بهینه:
اگه تمام نکات سئو و بهینه سازی سایت رو رعایت کنی ولی هاستت بهینه سازی نشده باشه همه زحمتهات هدر میشن و همینطور برعکس اگه هاستت بهینه شده باشه به سئوی سایتت کمک میکنه.
-
پشتیبان گیری (بکاپ):
اگه بنا به هر دلیلی اطلاعاتی که میخوای روی سایت قرار بدی(چه برای خودت باشه و چه برای دیگران) پاک بشه، باید هزینه سنگینی رو بابتش پرداخت کنی. پس بهتره همین ابتدای کار یه افزونه بکاپ گیری نصب کنی و به صورت دوره ای از چیزی که طراحی میکنی بکاپ بگیری.
البته اگه از هاستینگ معتبر و خوبی استفاده میکنی که قابلیت بکاپ گیری خودکار رو برات فراهم میکنه، میتونی این کار رو به اونا بسپاری.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.